Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ


Η οργή των Τιτάνων”
(30 Μαρτίου)
Ο Περσέας αρχίζει μία ύπουλη αναζήτηση στον κάτω κόσμο για να σώσει τον Δία , ο οποίος έχει πιαστεί αιχμάλωτος από τον προδοτικό του γιο Άρη και τον αδερφό του Άδη.






The Cold Light of Day”
(6 Απριλίου)
Ένας νεαρός Αμερικάνος ξεσκεπάζει μία συνωμοσία , κατά τη διάρκεια της απόπειρας του να σώσει την οικογένεια του , η οποία είχε απαχθεί κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Ισπανία.






The Avengers
(4 Μαΐου)
Ο Nick Fury και ο διεθνής Οργανισμός S.H.I.E.L.D. δημιουργούν μαζί μία ομάδα υπερφυσικών ανθρώπων , για να σχηματίσουν τους Avengers , που θα βοηθήσουν να σωθεί η γη από το Loki και τον στρατό του.







Snow White and the Huntsman”
(1 Ιουνίου)
Μία “στροφή” στο παραμύθι. Ο κυνηγός έχει διαταγές να οδηγήσει τη Χιονάτη στο δάσος για να τη δολοφονήσει . Αντί για αυτό γίνεται προστάτης και σύμβουλος της σε μία αποστολή να νικήσει την σατανική βασίλισσα.






Rock of ages
(15 Ιουνίου)
Το 1987 στο Los Angeles , ο Drew και η Sherne είναι δυο νέοι που κυνηγούν τα όνειρα τους στη μεγάλη πόλη. Όταν συναντιούνται , ερωτεύονται με την πρώτη ματιά , μέσα από το ρομάντζο τους , θα αντιμετωπίσουν ένα σωρό προκλήσεις.








THE DARKNIGHT RISES
(20 Ιουλίου)
Οχτώ χρόνια μετά το γεγονός [link=tt0468569] , ο Bane αρχηγός τρομοκρατίας επιστρέφει στη Gotham City σπρώχνοντας αυτήν και την αστυνομική της δύναμη στα όρια της , πιέζοντας τον παλιό ήρωα Batman να εμφανιστεί ξανά μετά από τα εγκλήματα του Harvey Dent.



ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΙΤΗ Α΄2
ΓΚΕΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑ Β΄1 (σκίτσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου